En blomstrande julkrubba

Den här gången vi skulle spela in En Underbar Pod kände jag mig väldigt osäker på Ericas idé om hur vi skulle starta avsnittet. Temat var en blomstrande julkrubba men inledningen tog snabbt en oväntad vändning. Jag har nog aldrig skrattat så mycket under en inspelning tidigare. Väldigt förlösande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 kommentarer på “En blomstrande julkrubba”

 1. Ni är inte redigt kloka! 😉 och det är väldigt roligt att ni låter det komma fram i podden. Ni hade kunnat satsa på en karriär inom stand up.

 2. Åh, lyssnar precis nu! Och vad fint det blev. Skulle ju faktiskt passa i mitt lite mer katolska hem 😉 Får ta inspo 😀

 3. Ni är för härliga! Tack för ytterligare ett roligt och mysigt avsnitt. Tänkte på att Erica förutspått Bockens år nu när jag såg SVT:s julkalender. Också där finns bocken!

 4. Så underbart underhållande podd! Det är ju alla avsnitt i ju för sig.. men hjälp vad jag skrattade i början av avsnittet😂😂 var ute och promenerade och blev tvungen att förklara för min granne varför jag gick runt och skrattade för mig själv. Blev inspirerad till att göra en liknande krubba, får se om jag lyckas göra en i år.
  Tänkte på det där ni pratade om gällande presenter och om det är otacksamt att byta eller lämna tillbaka en present man har fått. Jag vet att när jag har köpt något som kanske var fel storlek eller något den andra personen redan har, så har jag tyckt det var bra om personen kan byta till något som passar bättre. Men jag har däremot känt mig lite misslyckad, den där känslan av att inte riktigt ha gjort rätt. Även om jag såklart vet att det inte är så.
  Jag håller med Clara att ett säkert kort är något ätbart, det går alltid hem😊
  Tack för er underbara podd och att ni fortsätter att förgylla mina tisdagar❣️

 5. Haaha det låter ordagrant som jag och min barnmorska. ”Det kommer inte gå!” ”Jo det går alltid…ta det på nästa utandning…” Flashback! 🙂

  Tycker Erica ska skola om sig till barnmorska, hon låter enormt förtroendeingivande.

 6. Jag har precis “lärt mig” lyssna på poddar. Så fatta lyckan när jag lyssnat igenom de nya avsnitten av En underbar podd som kommit nu i höst och sen inser att jag har maaaassor av gamla avsnitt att lyssna på från alla tidigare säsonger!? Kommer att räcka på massor av vinterpromenader och bussresor!

 7. Alltså!!! Jag skrattade gott på promenaden. Fick kämpa för att hålla igen ett gapflabb när jag mötte en mötande. Så rolig start på detta podavsnitt.

 8. Älskar att få lyssna på er inför jul och pyssla eller städa eller nått sånt på samma gång, så härlig känsla att lyssna på er!

  Tänkte på det här med att ge presenter som kanske blir fel, jag har ett tips som jag kör med ibland, funkar kanske bäst när det gller typ kläder och böcker. Jag viker ihop kvittot och kanske lägger nått papper runt vikt enkelt, och sätter detta med inne i paketet eller i snöret. Så kan jag säga (eller skriva på lappen) att här är kvittot ifall du vill/behöver byta, annars är det bara att slänga. Då behöver inte mottagaren be om kvittot, men får det inte heller rakt upp och ner med summan synlig, utan bara att använda ifall det skulle behövas, annars bara slänga utan att kolla på kvittot 🙂

 9. Gick i motionsspåret och lyssnade på eran podd och skrattade så tårarna började rinna. En underbar inledning på en underbar pod. Har aldrig haft en julkrubba hemma men i år ska jag verkligen göra min version av en. Tack för all glädje ni sprider. Och skönhet!