Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer på “Julkalendern lucka 4”

  1. Hälsningar från en familj på den finska sidan av vattenpölen! Här samlas vi alla (mamma, pappa + 2 barn) för att avlyssna dagens lucka! Ljuvlig kalender! Men mamman som sitter och klickar, önskar färre bilder på vad som döljs i luckan, så hon också får vad med i gissningstävlingen de andra får ha! 😉

  2. Alltså vilken bra idé det här är. Först tänkte jag: “ljudkalender ska det va nåt..”. Men så idag, när den inte las ut förns nu på afton. Så vart jag lite, vad fasen ge hit dagens ljud mesamma 🙂

  3. Hej ,vem är det som snickrar så fina fågelhus? finns med i rullistan till höger, publicerat
    2017-12-22, tacksam för svar.

  4. Jag fullkomligt älskar er ljudkalender! Jag har lyssnat när jag är på jobbet, drar på smilbanden varje gång. Blir 1 minuts meditation under arbetsdagen, perfekt!