Kvällspromenad

Jag är så glad att Jakob är hemma igen. Nu är familjen komplett <3 ändå härligt att vara ifrån varandra ibland och uppleva något nytt att berätta om. Jag och Jakob arbetar ju hemifrån båda två och träffas nog mer än de flesta par gör. Jakob hade köpt hem en melodika i present till Bertil och en gräslig keps med massa blingbling till Folke. Båda från loppis – passar deras personligheter perfekt. Jag fick en fin vintageklänning och en lagrad ost. Bästa kombon!

Nu har Jakobs lillebror och gammor kommit och hälsat på så huset är fullt. Hämtade barnen vid ettiden idag så att de skulle få vara hemma och umgås hela eftermiddagen. Ute la sig snönfallet i perfekt puder på alla trädens grenar, i takt med att det mörknade.

Tog en promenad ikväll när Ulf somnat. Passar alltid på när det är nysnö på träden. Aldrig känns skogen mer trygg och ombonad och tystnaden lika bedövande.

Utebelysningen får hänga framme tills våren kommer. I mitten av mars slutar jag tända den. När kvällarna blir ljusare.

Ser nu att jag visst glömt kvar julstjärnan på verandan. Men jag tror den får stanna uppe ett tag till. Den sprider sånt mysigt sken.

Nu har jag kommit in, borstat snön från täckbyxorna och hällt upp en kopp te. Ska lyssna lite på podd och äta grönt äpple innan jag knyter mig för kvällen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer på “Kvällspromenad”

  1. Låter helt underbart!! Skönt att fler har kvar utebelysning och adventsstjärnor/ljusstakar ett tag till. Har plockat bort alla julsaker men lite står kvar på ett bord och ska packas ner i sin låda…..
    Håller med dig,vemodigt. Men skönt ändå, tulpaner och pärlhyacinter har nu fått tagit plats!
    Är så sugen på vinter, här i Stockholm var det 10 plusgrader idag och lerigt och skitigt…..
    Ta hand om dig och de dina Clara, älskar din fina blogg!