Skriska loss på en lördag

Idag vaknade vi till en härligt solig morgon med sju minusgrader ute. Så vi bestämde oss för att åka skridskor med ungarna. Matlaget hängde på och vi drog till byns skridskobana. Eufori! Har ju inte åkt skridskor på flera år på grund av graviditet och annat och jag var minst sagt skakig i benen. Men det gick ju riktigt bra, hockeyrören till trots (åker alltid på konståkningsskridskor annars).

Ulf satt i sitt babyskydd och blev runtskjutsad i världens fart.

Hur nöjd som helst

Storbarnen övade på baklängesåkning, åttor och andra små tricks.

Ylva-Karin var lika glad som alltid!

Jag fick ta paus efter någon halvtimme på grund av otränade skridskofötter…

Men tre barn satt målvakt.

Medan vi dukade fram

Tände grillen och kirrade lunchmiddag till allesammans

Man blir lite kall av att först skridska sig svettig och sedan sitta still.

Så efter några timmar på skridskobanan packade vi ihop och begav oss hem igen. Så trötta att vi däckade ett tag allesammans. Ja, jag sov faktiskt som en liten gris i nästan två timmar. Klart lämplig lördagsaktivitet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “Skriska loss på en lördag”

  1. Gud vad härligt!

    (Jag känner ju inte dig och brukar aldrig nånsin skriva saker som kan ses som kritik/gnäll på de bloggar jag läser (och gillar!), men just för att jag gillar dig vill jag också skriva: Clara Lidström! Hjälmen! Särskilt om det var längesen du åkte <3).

  2. Nämen gud så mysigt! Vill ha lite snö här också, men den kommer väl säkert i mars eller något. Besök gärna min blogg där jag skriver om psykisk ohälsa som ätstörningar och självskadebeteenden. Kram!

  3. Här startade dagen också med skridskor, men bara för barnet som spelade hockeymatch, själv stod jag som vanligt bredvid. Jag hinner sällan åka men är så ledsen för att jag inte lärde mig ordentligt när jag var liten! Det ser så skoj ut men jag är för rädd för att ramla för att våga pröva nya saker på isen.

  4. För att vara introvert orkar du umgås mycket med ditt matlag. Blur imponerad o c h trött💕😉

    1. Jag är också introvert, men märker skillnad på folk och folk. Jag blir inte i närheten lika slut av att umgås med släkt och nära vänner, som jag blir om jag befinner mig i andra sällskap.