Kan vi fånga februari?

Nä nu får det vara nog! Så här tråkigt kan vi inte ha det! Stålgrå himmel, bleka ansikten och isande kalla vindar. Nu måste vi piffa till denna anrättning kallad februari. Förra februari postades 5000 bilder under min hashtag #fångafebruari. Ska vi klå det i år eller?

Fånga Februari är en fotoutmaning på instagram med en bild per dag under en förutbestämd rubrik. Ni var massor som hakade på och fotade på teman som Troslådan, Tomma kalorier, Ögontröst och Urringat.

Och nu är det dags igen! På lördag kör vi! Och jag har spikat nästan alla rubriker för februari men lämnat några luckor eftersom ni alltid kommer med de bästa förslagen. Hit me med din roligaste/knasigaste/härligaste rubrik för att #fångafebruari !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

51 kommentarer på “Kan vi fånga februari?”

 1. Jaaa! Så glad jag blir. Har tappat all inspiration och hoppas verkligen detta kan vara ett botemedel!

 2. ”Alltid minnas”

  ”Vardagsbestyr”

  ”En vanlig dag i februari”

  ”Fånga 29:e”

  ” Yin och Yang”

  ”Skitbra”

  ”Titta solen”

 3. ”Cirkus” tycker jag hade varit kul. Ska nämligen ha en tema fest för min personal och temat är cirkus och då kanske jag kan få lite inspiration:)

 4. Roligt! Jag ska försöka hänga på i år för att skoja till tillvaron lite. Förslag:
  Grönt är skönt
  Skämskudden
  Vardagsglädje
  Något jag är stolt över

 5. MEN JAAAAAAAAA!!! Har gått runt här och hoppats att du ska fixa en utmaning i år igen, och så GÖR DU DET!!! BÄSTA! Förra februari gick fort, det här ska bli kul! 😀

 6. Mina förslag:

  Jaha blev det såhär

  På mackan

  Mums

  Finaste vyn

  Papperspost

  Ljusglimt

  Tulpan

  Kungligt

  Himmel och pannkaka

 7. #Huvudsaken
  #Guldkant på vardagen
  #Ljusglimten
  #Färg och form
  #Vårkänslor
  #Hjärtesaken

 8. Så kul! Några förslag:
  Gömställe
  Bukett
  Tröttmössa
  Knoppar
  Tillsammans
  Vardagsfrukost
  Det brinner
  Vardagskaos
  I fönstret

 9. #skogen -Oavsett väder ger de mig alltid så mycket lugnare och lyckligare sinne att gå ut bland träden.

 10. Hej Clara! Kul utmaning 😊 Jag fyller på med orden: växa, sanslöst och fanfar. Ser fram emot att fånga februari! / Clara

 11. Va-va-va-voom, färg för fan, bubbligt, underbart, under täcket, på mitt nattduksbord, i skymningen, upptäcksfärd, skattgömma, barnlek, good enough, vårlängtan, systerskap, med ögon känsliga för grönt, krispigt.

 12. Färska på #
  Guilty pleasure, nära hjärtat, februarivrål, mammahack, lifehack, rövmögel 😂

 13. Men du har i alla fall snö, Clara! Du anar inte hur bittert avundsjuk jag är. Dina bilder är som porr för mig här i Malmö, där det varit 3-10 plusgrader och i princip regnat oavbrutet sedan början av november. Höst, höst, höst, och höst av det mest deprimerande slaget dessutom, och inte någon vinter så långt ett öga kan skåda.

 14. Februari är min absoluta favoritmånad!! Jag fyller år, snön är krispigt vit och termometern visar ofta -35. Solen lyser i ögonen och kylan biter kinderna under promenaderna i februari. Det är olidligt vackert! Månaden bjuder också på kärlekens dag, semlor, krispiga tulpaner och sportlov . Hur kan inte fler älska denna BÄSTA månad näst efter december?

  1. Vädret gör ju den stora skillnaden mellan månaderna, och även mellan landsändarna. Här i södra Sverige där jag bor har vi mestadels haft kring 5 plusgrader på sistone, tillsammans med lite eller mycket regn, dimma och ofta blåst därtill. Grått och blött alltså, och inte i närheten av vackert eller krispigt. Vi har inte haft snö (knappt minusgrader) överhuvudtaget hittills. Jag hade älskat denna årstid om det var som du beskriver, men i gengäld älskar jag att bo just här merparten av de övriga årstiderna!

   1. Sant. Jag avskyr maj. Vidrig månad hos oss. Ingen snö och ingen grönt. Dessutom en is på sjön som varken bär eller brister. Och vääääldigt många veckor kvar tills någon form av blomma dyker upp 🤪

    1. Här nere i Skåne är maj den vackraste tiden på hela året! Nytt grönt överallt, rapsen står klargul på åkrarna, magnoliorna och syrenerna blommar och det är många dagar av sol och försommarvärme. Det finns inget vackrare än Skåne i maj. Du får fly hit, helt enkelt! 🙂