Podd: nu talar vi ut om kärlekskarusellen!

Känslostormen! Chockbeskedet! Det svåra uppbrottet och den stora kärleksvändningen. Nu bryter vi tystnaden och talar ut. I veckans avsnitt av En Underbar Pod hör ni allt om mitt tuffa vägval med Fredrik Wikingsson. Skarsgårds besinningslösa kärleksmejlande med Erica och Petter Stordalens galna taxifärd. Dessutom: Kiss i duschen! Syskonrivalitet! Snorkråkor!

I det stora frågeavsnittet har vi fått uppmaningen att berätta saker om oss själva som ingen känner till. Kanske tog vi frågan på lite väl stort allvar? Om det är något avsnitt du ska höra till slutet så är det det här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

30 kommentarer på “Podd: nu talar vi ut om kärlekskarusellen!”

 1. Skrattade HÖGT när ni gick loss på slutet! Blev så glad – låter precis som jag och min bästis när vi går igång och tramsar <3

  1. Hahaa! Så kul att höra 😀 Har ni också problem med män som bara aaaavdyrkar er? (Alltså en del skulle säääkert säga att det är ett lyxproblem – men det är ju lätt att säga när man inte suttit i den sitsen själv! )

   1. Det jobbigaste för MIG är att min kille, som jag är nykär i, är väldigt speciell, rent objektiv. Jag måste lägga väldigt mycket tid på att berätta om honom för mina väninnor. Men de måste ju få höra det, för det är inte vanligt att någon är så objektivt unik och särskilt fantastisk som han.

   2. Jag kan räcka upp handen! Har också en man som verkligen alltså verkligen älskar mig. Så där så det ibland blir alldeles för mycket. Men kan garantera att om han aldrig visade några ömhetsbetygelser skulle jag klaga på det istället. #aldrigärmannöjd…..

 2. Håller med om att Bullerbyn är bäst av Astrid Lindgren! Sådan vändning sen till underbara uttryck som “slaska kotte”, “tungt emotionellt lass i vår relation” och “ibland räcker det att man ska tänka att man ska ringa” så mycket roligt i dagens avsnitt 🙂

 3. Tack för en riktig skrattfest under promenaden idag! Herregud, hade svårt att hålla tätt när ni satte igång med erat tillgjorda prat om era “beundrare” 😂

 4. Så roligt att höra vuxna ”leka”! 😂 Det är underbart då man hittar någon/flera att barnsla sig med, saknar det så otroligt mycket just nu.

  Angående att göra uppehåll, sluta, utan nedtrappning med antidepressiva, vill bara varna för det. Det gick ju bra för dig Clara men det sägs att många mår jättedåligt av det, att det är väldigt viktigt att göra en nedtrappning och hålla koll på måendet ihop med hälsovården. Så t.ex. inte självmordstankar kommer (tillbaka). Det svåraste är kanske att veta om man mår bra just för att man äter medicinen och därför inte bör sluta.

  1. Rekommendationen är att man ska fortsätta med medicinen ett halvår till efter att man känner att man mår bra. Därefter trappa ut lååååångsamt. Har man tagit 100 mg SSRI går man först ner på 75 mg i minst en vecka, därefter 50 mg i minst en vecka, därefter 25 mg i absolut minst en vecka sedan 25 mg varannan dag i minst en vecka till. Då får man väldigt lite utsättningssymtom och hjärnan får en rimlig chans att ställa om 🙂

   Mvh,
   Psyksyrra

   1. Fast det där låter egentligen inte som tillräckligt långsamt . Beroende på hur lång tid man ätit tabletter i och för sig.
    Och utsättningssymtom brukar komma i vilket fall som helst. Också beroende på preparat och behandlingstid.
    Har själv ätit i princip varenda antidepressiv och de flesta neuroleptika.
    Svårt att skilja mående från utsättningssymtom.

 5. Andra gången jag lyssnade på en podd, och ja fick både skratta och fundera över mig själv; tack för den..

 6. BÄSTA AVSNITTET EVER!!!! Tycker ni ska ha ett stående inslag i varje avsnitt där ni bränner av en räpa med de där karaktärerna.
  BLOK kan slänga sig i väggen, det här är ju guld på riktigt!!

  1. Älskar din entusiasm! Jo helt klart ett av de bästa och BLOK har pensionerat sig från podden så ytan är fri 😀

 7. Så himla roligt avsnitt (och jag är verkligen ingen poddlyssnare. Jag tycker generellt att det är obekvämt, jag får tjyvlyssnarskamkänslor 🙈🤦‍♀️)

  Och hallå! Varför kissar alla precis innan de kliver in i duschen? Aldrig fattat. Friheten att kissa i duschen, slippa stöket med toabesöket OCH alla litrar sparat vatten 🙏 Min man tycker att det är asäckligt, jag fattar inte varför, åker ju ut i samma avlopp liksom? Tror säkert mitt urin är renare än smutsen som lämnar vårt hår/kroppar dessutom 😬🤭

  1. Hej Karin,
   kul att du gillar avsnittet!

   Jag försöker alltså ta till mig det här med att spara vatten. Det är en övningssak. Tycker det funkar bra i stugan där vi har utedusch, alltså vatten rakt ner i gräsmattan. Desto svårare att släppa invanda spärrar i vanlig dusch men övning ska väl ge färdighet 😉

 8. Underbart poddavsnitt! Älskar delen då ni pratade om era syskonrelationer. Min syster och jag har en ganska komplicerad relation och jag är nog väldigt mycket stora syster på gott och ont. Nyttigt att höra om hur andra har det.

  Sedan slutet jag skrattade högt så jag nästan kissade på mig i motionsspåret, så underbart kul! Tack för en fantastisk podd!

 9. Otroligt roligt avsnitt! Tänkte först att jag önskade att jag också hade en sån barnslig kompis som man kan gå in i olika roller med. Kom sen på att jag och min före detta kollega (man i 50årsåldern) har någon egen variant. När vi rings vid pratar vi till en början alltid med bebisröst till varandra och kör ungefär samma repliker varje gång där min kollega låtsas ringa från tidningen “napp och nytt” och undrar om jag vill köpa en tidningsprenumeration och lite fiskedrag. Egentligen helt sjukt nu när jag tänker på det, hahahahah. Men det är ju fruktansvärt roligt att inte vara så vuxen och tråkigt jämt!! Mer barnslighet åt folket! Hoppas få höra fortsättningen på hur det går med era kärleksdraman i framtiden.

  1. Hahaha, älskar att du och din manliga fd kollega har den jargongen. Fram för mer flams och trams <3

   1. Ja det är härligt att kunna ha en sådan relation till en före detta kollega. Kanske särskilt med tanke på åldersskillnaden och att han är man. Inget sånt spelar roll när man trivs ihop och har samma, barnsliga humor!

 10. Trodde jag skulle få femton kilo spader på övriga familj här igår när middagen skulle lagas, till slut kommenderade jag samtliga ut ur köket, satte på mig hörlurar och lyssnade på detta fantastiska avsnitt medan jag hackade kål och drack en öl och tjuvåt falukorv. HERREGUD vilken fröjd ni är för örat! Förlåt, men ni är helt sjuka i huvudet på ett sätt jag fullkomligt älskar och kan relatera till. Älskar er! 😀 Tack för att ni räddade min eftermiddag, och inte minst hela middagen som annars riskerat att kastas efter barn och man… falukorv och hela tjottablänget. <3

 11. Asså att lyssna på detta avsnitt på tåget hem som är fullproppat med Åre-turister!! Har skrattat högt flera ggr så att mannen bredvid kollat konstigt. Tack för att ni är ni, fantastiska fruntimmer!

 12. Tack för det här avsnittet! Jag satt och fnissade på tåget och såg troligen helgalen ut. Efter detta kan jag inte titta på alla mot alla utan att undra vilka budskap Fredrik sänder ut till Clara 😂