Se hit alla podcirkeldeltagare

Så roligt att så många var peppade på att hänga med i min poddcirkel. Vi kör igång nu! Eller egentligen nu på onsdag den 25 mars. Tills dess ska vi nämligen ha lyssnat på podden Dumma Människor, avsnitt 27 som heter Många parallella björnar och linor

Dumma människor beskriver sig själv som en vetenskapstörstande podd om populärkultur, psykologi och mänskligt beteende. Görs av psykologen Björn Hedensjö och skribenten Lina Thomsgård. Det finns faktiskt väldigt många intressanta avsnitt av Dumma människor som jag behöver ventilera med er. Men jag tänker att vi börjar med avsnitt 27 eftersom det känns mest akut. Hehe…

Lyssna och så pratar vi om avsnittet i onsdagens blogginlägg? Ok?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 kommentarer på “Se hit alla podcirkeldeltagare”

  1. Va roligt! Jag har tänkt börja lyssna på Dumma människor hur länge som helst men inte kommit mig för. Men ju jäklar kör vi!

  2. Började lyssna men tappade intresset direkt”När blir man klar”, så dumt. Livet handlar inte om att bli klar. Vi bli aldrig klara , vi är ingen produkt. Vi lever och har alla åldrar liksom inom oss samtidigt.

    1. Om du lyssnat vidare, Ingela, så hade du fått höra ett intressant resonemang kring precis detta påstående . 🙃

    2. Tjuvstart av diskussionen! 😄 Men: avsnittet handlar ju alltså om att det är ett tankefel att vi blir klara, dvs att det gör oss till dumma människor att tro det. Så fortsätt lyssna du! 😀