På tröskeln till sommaren

En udda stol. En filt i sol. Lättskött, kantstött och så några stora schabrak från loppis. I veckans poddavsnitt möblerar jag och Erica för vår och sommar på min punchverandra och förösker ringa in hur man bäst möblerar sommaren. Nätt, blått och vitt tycker hon. Stort och varierat tycker jag.

Medan jag fortfarande växlar upp trädgården i takt med att familjen växer har Erica gått från stort till smått – jag frågar vad hon saknar från att ha en stor sommargård? Om charmig mismatch, hemliga gömmor och så tips på hur man bäst rullar en lillebror i gästmadrassen.

Musik: Olov Antonsson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer på “På tröskeln till sommaren”

  1. Får man önska längre avsnitt? Älskar er podd!
    Mvh jag som lyssnar om alla avsnitt med jämna mellanrum

  2. Å vad jag börjar längta tills min enmeters snödriva ute på altan smälter bort😍 kanske får gå ut o hjälpa våren på traven lite o skotta bort så det ryms en stol där jag kan sitta ute o dricka kaffe o sticka mellan amningarna👌 tack för en härlig podd! Lyssnar varje avsnitt👌 /Nina från norr

  3. Ett jättebra avsnitt. Jag gillade Claras idé om att möblera ute som inne. Skönt med ett positivt team som får en att tänka framåt.

  4. Jag har inte hunnit lyssna på just det här avsnittet än, men ville kika in här och säga tack för podden! Jag började lyssna på din och Ericas podd för ungefär en månad sen, som en tröst tidiga morgnar då jag ofta kunde vakna med hjärtklappning och oro (pga oviss arbetssituation). Nu matar jag alla de gamla avsnitten, år för år. Ville bara säga att ni är underbara att lyssna på!