• innehåller reklam för Miss Clarity •

Med vind i hår och vår i kjol

Det är allt annat än smidigt och enkelt att driva klädmärke i dessa tider. Vi producerar ju Miss Clarity i Europa och mycket av produktionen ligger i Italien. Så då förstår ni att vi haft ett knepigt läge att få fram vår vårkollektionen – fabrikerna har ju varit nedstängda i veckor. En pärla har vi dock kunnat få hem. Och vilken vårpärla sedan – Alma! En helt ny modell i vävd kvalitet med vintagevackert mönster.

Den har ett fantastiskt fall och en härlig passform. Jag tog min klänning i en storlek större eftersom jag tycker att det är väldigt fint när den blusar sig när man knyter skärpet.

På fredag klockan 16 släpper vi klänningen Alma hos purefemale.se

Men inte bara det – vi har lyckats skaka fram några extra exemplar av höstens storsäljare Edith i blommig grönt.

Det är den lilla pralin! Som inte bara Annakarin utan också Stina Wollter är så löjligt snygg i!

Också den klänningen kommer finnas i det lilla vårsläppet som nu kommer från Miss Clarity. Med hopp om att livet snart kan börja gå i lite mer vanliga banor igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 kommentarer på “Med vind i hår och vår i kjol”

 1. Clara! Jag har en jätteallvarlig fråga, hur ska hättan sitta till norbottensdräkten? Jag är nämligen gift, har en hätta men får inte till det. Känns som att jag har för stort huvud, ska den ligga mot eller vara över huvudet (som en keps?).

  1. Jag sätter min på hjässan – nästan lite som en judisk kippa. Den ligger mot huvudet fast ger också en liten extra bulle 🙂 Jag är dock inte säker på att hättan för norrbottensdräkt ska sitta likadant tyvärr

 2. Fin modell på dig Clara! Men inte rätt för mig, varken modell eller att det är ett vävt tyg. Synd för jag tycker mönstret på klänningen är helt underbart.
  Men jag får ge mig till tåls tills ni kan släppa fler klänningar så kanske det kommer nån modell som passar mig bättre:) klarar mig nog, inte direkt klänningsbrist i garderoben 😛

  1. Underbart! Tack för tips! Jag följer ju Sophie på instagram men att se rörligt så här adderade verkligen 🙂

 3. Åh jättekul och allt sånt där men jag hade ju verkligen, verkligen hoppats att den skulle komma som omlott i trikå. Har gått och längtat efter det där tyget sedan jag såg det första gången i höstas.

 4. Jättefin, jag gillar de vävda klänningarna med lite mer styrsel! Även färgen är fin.

 5. Alma, vilken underbar klänning!! En modell jag tror skulle passa mig perfekt 😊
  Innan jag köper har jag en fråga. Ser att den är helt i viskos, har haft problem med plagg i viskos som krympt. Finns det risk för det? Har förstått att viss viskos också krymper mer och met ju mer du tvättar… Kan inget om detta material så berätta gärna mer!

 6. Hej! Underbara Clara, jag har följt din underbara blogg ett tag och älskar den. Jag älskar också en av klänningarna som jag sett, den blommiga gröna omlott klänningen. Kommer den komma in igen?
  Mvh Charlotte Karlsson