Snart här

Foto Stina Hägglund

Det rasslar på så snabbt nu. Inte många veckor kvar tills varje kväll är så här. Ett dopp innan natten. Med pyjamasen redo.

Dessa fyra lediga dagar ska jag hänga med familjen, jobba i trädgården och ha det himla lugnt och skönt. Jakob behöver visserligen arbeta med jordbruket några av dagarna. Men inte överdrivet mycket. Bland annat ska vi stängsla nytt för fåren och dela upp flocken mellan familjerna så att några går här och några hos Albin och Ulrika. Kanske tar jag en tur och köper lite hallonbuskar också. Ska bygga pallkragar att sätta dem i. Perfekt bestyr för en solig majhelg

Hoppas ni har det fint allihopa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer på “Snart här”

  1. Hej Clara!
    Vill bara tipsa (varna!) om att hallon sprider sig nåt fruktansvärt, så sätt inte pallkragarna tex i grus för då har du hela gruset fullt med hallon sen, utan sätt dem i gräsmattan där gräset klippa relativt ofta så klipper en bort alla små skott som dyker upp.
    Kanske visste du detta redan, men om inte så är det ett tips i all välmening 💕