Imorgon måndag klockan 12.00 håller min vän och kollega Annakarin Nyberg ett lunchseminarie – eXpression LIVE – med mig och Krickelin. Online! Som du kan kolla på helt gratis såklart! Vill du vara med och lyssna? Anmäl dig här.

Så här beskriver Annakarin vad vi ska prata om. Spännande!

Underbara Clara och Krickelin – Möt två av Sveriges stora digitala entreprenörer i ett livestreamat samtal om digitalt entreprenörskap och livet som influencer. Hur ser en hållbar affärsmodell ut i en digital och konstant föränderlig miljö? Hur har utvecklingen gått från att vara bloggare och bedriva vad som en gång var en ifrågasatt hobby till att idag ha professionaliserat sin verksamhet och banat väg för nya yrken? Hur nyttjar man de digitala nätverken för att växa, samarbeta och utvecklas?

Hoppas ni vill lyssna!