Regnig sommardag

Efter en helt otrolig juni med sol nästan jämt känns det så skönt med lite regnrusk. När det regnar på sommaren får jag nämligen en faslig lust att baka, kyssna på Maria Lang-deckare och tända ljus mitt på dagen. Så då gjorde jag det.

Svängde ihop scones till eftermiddagsfika

En god ost, lite rökt skinka, en smarrig fikonmarmelad. Och sedan vindruvor och kaffe.

Barnens farmor har kommit hit några dagar och det känns så härligt och semestrigt att ha lite besök.

Och som jag njuter av det här. Att kunna göra färgglada, väldoftande buketter till husets alla rum. I den här mixade allt jag tycker luktar godast i blomväg. Luktärter, syrener, pioner och flera sorters rosor…

Nu ska jag koka en stor balja te och krypa ner i soffan bredvid Jakob och njuta av att det varit måndag – men en måndag utan måsten. Och att det kommer flera likadana måndagar till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer på “Regnig sommardag”

  1. Skönt med svärmor på besök. Då får du säkert lite hjälp med hemmet och barnen. Önskar dig en fortsatt skön sommar!

  2. Åh, vad härligt med en måndag utan måsten! Jag påbörjade semestern igår, och invigde den med att åka och bada med barnen – innan regnet drog in. Eftersom jag inte är på topp hälsomässigt blir det kanske inte världens sommar, men just därför är det extra viktigt att att ta vara på alla bra stunder 🙂