Nu kommer ett litet minisläpp från Miss Clarity – i väntan på septembers något större släpp alltså – och jag är så peppad!

Två klänningar släpps nu på fredag. Först en riktig favorit som sålde slut i ett nafs i vintras – nämligen den marinblå klänningen Kerstin som jag har på bilden. Kerstin är faktiskt en av våra första och allra mest sålda modeller. Så fint snitt och skönt fall i kjolen.

Och i Miss Claritys omlotter med generöst tilltaget tyg i kjolen behöver du aldrig vara rädd för att cykla eller för att vinden ska få fatt i och blåsa upp kjolen så att du visar hela härligheten. Du kan känna dig fullkomligt trygg. Och det är väl ändå det minsta man kan begära av en klänning?

Den andra klänningsmodellen är faktiskt helt ny och den har Annakarin på sig här. Modellen heter Ethel och är av en fin vävd kvalitet med ett vackert fall. Och det allra bästa? Att tyget är ett så kallat resttyg. En ratad tygrulle vi kommit över och räddat från ett öde som i värsta fall skulle inneburit att tyget kasserats. Vi letar hela tiden bättre sätt att producera våra kläder på och att använda resttyger är en del i processen. Och som alltid så sker vår produktion inom Europa.

Här kan du klicka om du vill shoppa klänningarna. Följ länken och anmäl dig så returnerar vi en länk tillbaka till dig. Sedan kan du förhandsbeställa i lugn och ro innan vi öppnar upp för försäljning för alla imorgon fredag på Pure Female.