Så roligt att En Underbar Pod fått så många nya lyssnare i höst! Jag får ibland meddelande från folk som arbetat sig bakåt och lyssnat igenom nästan hela arkivet. Det finner jag väldigt imponerande. Och liiite läskigt. Med så många poddavsnitt i rad blir det ju ganska naket. Mycket mer än om man lyssnat på dem ett i veckan i den takt de publicerats.

Nåja. Jag tänkte faktiskt lista några av mina personliga favoritavsnitt från de sju säsonger vi hållit på.

94. Feministens förbjudna tankar

Vi börjar med genusavsnittet som orsakade en hel massa rabalder förra hösten. Kom jag kanske ut som en enda stor antifeminist? Lyssna och avgör själv.

23. Tokig i karlar

Avsnittet om min kärlek till karlar genererade kommentarer som “Så härligt normbrytande att jag drar efter andan!” “Skrattade så jag höll på att köra ner bilen i diket” “Jag bröt ihop av skratt”. Okej. Måste nog lyssna om på det här avsnittet tänker jag.

25. Fiskpinnar i korvbröd

När vi gjorde det här avsnittet var jag fortfarande väldigt utmattad och trött på småbarnslivet. Erica gav många goda råd men särskilt ett verkar ha fastnat. Än idag taggar folk oss på stories när de serverar fiskpinnar. I korvbröd.

101. Farbror Ericas Utflykt

Vill också lyfta detta ärligt talat episka poddavsnitt från min och Ericas bisarra gubbutflykt. Sällan har vi fått så många kommentarer om hög igenkänningsfaktor.

11. Servicepersonal vi minns

Trosor på pizzan, tandpetare i knödeln och bäddning medan du ligger kvar i hotellsängen. Servicepersonal vi minns blev så omtyckt att vi gjorde en uppföljare ett tag senare. Kanske dags att göra ytterligare en? Erica har en riktigt bisarr upplevelse från i somras…