Jag har precis nått 100 000 följare på mitt instagramkonto @underbaraclaras – så glad för det! Tycker instagram kompletterar den här kanalen så bra med sitt rörliga innehåll. När jag bad mina instaföljare önska vad de ville se mer av i flödet fick jag över 1200 kommentarer med massa roliga ideér och förslag. Det gav mig en sådan himla glädjeskjuts.

Jag kunde se några olika teman i de kommentarer som kom in och det som gjorde mig både förvånad men också glad var alla önskemål om ännu mer ryt ifrån och ännu mer humor i flödet. Både dessa saker stod nämligen med i min planering när jag i januari funderade kring bloggåret 2020. Så jag är glad att det blivit uppskattat! Och dessa kommentarer ger förstås mig en skjuts att våga mer. Jag tror knappt jag fått en ogin, snarstucken eller elak kommentar på en månad. Så fint som det varit det senaste året har det nog aldrig varit. Jo, kanske när jag började blogga 2006. Men inte sedan dess. Att sticka ut hakan verkar inte vara något som gör stämningen här inne hårdare – tvärt om. Det känns som att ju mer vi höjer taket desto mer fortsätter det höjas!

Ville mest bara säga tack för det <3 jag blir glad och väldigt peppad att fortsätta!