Alltså hjälp. Är fortfarande helt knockad efter förra veckans adventssändning från mitt hem. Nu är ni omkring 100 000 som tittat på Susannes Skafferi?! Det är fantastiska siffror sådär i allmänhet. Men inte minst för ett program som gått online och för första gången! Så otroligt roligt att det blev succé. Det häftiga är också att så många av er såg färdigt alla fyra timmar!? Eftersom det är slow-tv så förutsatte vi att publiken skulle komma och gå under sändning i mycket högre grad. Men så blev det alltså inte.

Vi hade utvärdering med teamet idag och enades allesammans om att vi sällan eller aldrig varit med om något liknande. Sånt enormt gensvar från er som följde, skickade in bilder och hälsningar och delade i sociala medier. Och så fin och vänlig stämning hela vägen. Blir så stolt och glad att Susanne tog mig med på det här tåget.

Eftersom SVT gärna vill veta vad du som kollade tyckte om Susannes Skafferi får du som såg gärna svara på den här enkäten om du har lust.

Och så vill jag tipsa om att alla recept från programmet nu finns ute på SVT-recepts sajt!

Och för dig som inte har sett ännu så går det ju fortfarande att se här!