Vilken underbar söndag vi fick. Soligt, inte sÄ kallt och en hög blÄ himmel. Vi bestÀmde oss för att trÀffa matlagskompisarna pÄ skridskobanan i byn.

Albin och Ulrikas valp Popsy var med. Hon Àr sÄ fin. Hon ska bli polishund nÀr hon blir stor sÄ hon bor bara hÀr under ett Är. Popsy och Essa Àr ett sÄnt radarpar. De kan leka i timmar i snön och somnar sedan utmattade pÄ kontoret nÀr Jakob och Albin sitter och planerar för Marstorps Mat.

Smulf hade inga skridskor men gled runt ÀndÄ i en gammal stol.

Vi spelade hockey. Ulf deltog pÄ sitt sÀtt med en skidstav

Det övades piruetter, inbromsningar och att Äka köttbulle. Och det slog mig vilken otroooolig skillnad det var för mig den hÀr gÄngen jÀmfört med nÀr vi Äkte för ett Är sedan. DÄ var jag stel, hade ont i kroppen, var rÀdd för att ramla, tung och otymplig och blev trött pÄ en gÄng. Men nu skriskade jag i nÀstan tvÄ timmar och Äkte till och med köttbulle utan problem. Det Àr sÄ otroligt roligt att mÀrka hur min hÀlsa har förbÀttrats. Det har fÄtt ta sin tid och ibland har jag trott att utvecklingen stÄtt still men det har verkligen gÄtt framÄt.

Efter fikapaus och ytterligare en stunds skridskoÄkning Äkte Jakob hem med barnen och jag drog pÄ mig lÀngdskidorna istÀllet.

Och sÄ skidade jag sju kilometer med ljudbok i lurarna och kunde inte sluta le. Och hela byn och varje rastplats sjöd av liv. Folk som Àntligen kunnat börja umgÄs och ses igen utomhus efter nÄgra kalla, lÄnga mÄnader. Grillröken lÄg som en dimma och vartenda ansikte var vÀnt mot solen.

Det var en riktig pangsöndag med andra ord! Och nu kommer strax Erica hit och spelar in En underbar podd. Vi poddar pÄ mÄnga meters avstÄnd med varsin inspelningsutrustning. HÄll tummarna för att tekniken ska vara med oss idag!