Jag har fått så många frågor om det här nagellacket. Det heter Game On och kommer från Depend. Gillar deras minilack som sitter alldeles lagom länge och är så små att de sällan torkar bort innan jag använt slut på dem.

Något annat jag älskar är det här julreafyndet från Afound. En vid bomullsklänning i hängselmodell – märket är H&M. Har haft den i garderoben i över åtta veckor utan att börja använda förrän nu. Den känns ju så somrig! Men så hips vips blev det så varmt hemma när solen började ligga på. Så nu går jag och svettas inomhus under varma dagar och då passar den perfekt ju.

Jag har verkligen inte hunnit vänja mig vid mitt nya hår. Varje gång jag ser mig i spegeln hajar jag till. Men jag kan säga att det var länge sedan jag kände mig så nöjd med en hårförändring som nu! Mina barn säger att jag är lik moster Anna och det tar jag förstås som en stor komplimang.

Den här helgen har rusat på snabbt. Igår hade vi ordnat barnvakt åt Ulf så att vi kunde åka slalom med storbarnen. Att ha tre barn med så stor åldersspridning är mysigt för det mesta men det gör det helt klart svårt att hitta aktiviteter som passa alla. Oftast blir det Ulfs behov som får styra vilket kanske inte alltid är så roligt för storbarnen…

Idag söndag. Vad ska vi göra då? Jo vi ska bland annat montera de sista lådorna till städskåpet. Vi väntade med att beställa dem tills vi viste hur vi ville inreda det. Men nu har de alltså kommit så idag ska jag sortera städskåpet och sedan städa sovrummet som är lite av ett bombnedslag. Sedan ska jag åka längdskidor om jag bara hittar orken. Men det är oklart eftersom Ulf var vaken och härjade halva natten.

Och där sätter jag punkt för världens spretigaste inlägg i fullkomlig avsaknad av röd tråd. Vad har du själv för dig idag?