Det Àr nu fem Är sen jag och Erica blev utmattade ungefÀr samtidigt.
DÄ, 2016 blev En Underbar Pod en viktig ventil dÀr jag kunde slÀppa ut alla mina rÄdvilla kÀnslor och dela dem med Erica och er lyssnare. Podden blev ocksÄ en plats dÀr vi kunde leka och hitta lusten till det roliga i livet igen. Ni som lyssnar gav ett fantastiskt gensvar som jag och Erica aldrig ska glömma! Tack vare er kom senare boken HjÀlp jag Àr utmattad (Norstedts).

Vi gör vĂ„rfint i Ericas fönster…

I dag Àr vi friskare men frÄgorna om utmattning fortsÀtter komma. Kanske har de till och med blivit fler senaste Äret? Vi kÀnner starkt för dig som frÄgar. Som inte vet var du ska börja. Som undrar om du kan bli frisk igen? Ja, det kan du, de allra flesta blir friska igen. Jag och Erica Àr levande bevis pÄ det och den hÀr veckan har vi gjort ett extra lÄngt avsnitt med svar pÄ de vanligaste frÄgor vi brukar fÄ.

Paus i solen för Erica! Vid det soliga fönster hon skydde nÀr hon mÄdde som sÀmst

Vi hoppas hoppas kunna ge dig en gnista hopp samtidigt som vi slÀpper in vÄrljuset.

Beskrivning till fjÀrilarna vi pysslar i avsnittet: Klipp till tvÄ lika stora fyrkanter fÀrgat papper. LÀgg dem pÄ varandra och vik ihop lÀngs ena sidan (som en bok). Klipp med en sax ut silhuetten av en fjÀrilsvinge samt spröten. Vik upp pappret och sÀtt en hÀftklammer mitt pÄ sÄ papperna hÄller ihop. Pilla sedan fast en liten stÄltrÄd i metallbygeln sÄ att du kan fÀsta fjÀrilen i riset. Klart!