Instagram har en funktion som gör att man kan spara andras inlägg till sitt eget lilla bibliotek. Den funktionen använder jag frekvent. Mest när jag letar vackra hem till mitt andra konto @underbaraboning – men också för att spara ner allt sånt som får mig att känna något. Jag har massor av saker sparade och en del bara måste vara sånt jag råkat spara av misstag. För att annars är jag en främling för mig själv. Fullkomligt Obegriplig. Annat minns jag preciiis varför jag bokmärkte.

Här är sånt på instagram som fått mig att känna nått!

En ung Sandra Bullock. Ljuset, hennes glädje, diset över New York (?) påminner mig om min känsla första och enda gången jag besökte New York. Jag tar ofta fram den här och låter samma känslor skölja över mig igen. Glädjepirr i magen vid tanken på hur stor, spännande och fantastisk den här världen är!

Igenkänningen

Mediterar över den här bilden när jag är stressad

Tyckte att de hade vrålsnygg stil. Och det tycker jag än! Särskilt hon till högers kombination. Så vill jag se ut i sommar!

Vinterkänslan

Det man älskar med Danmark.

En viktig bit historia

I gymnasiet brukade min bästis Elina sjunga en sång om mig som började såhär “Clara du är min ögonsten. Clara du har så himla långa ben”. Sparade den här för att skicka till min bästis Elina för det här är vår längdskillnad. Kendall och Kourtney <3

Händer regelbundet och då måste jag bara gå från bordet. Undrar om det är något evolutionärt? Hormonellt? Psykologiskt? Att stundtals och plötsligt äcklas fruktansvärt av ägg.

Sparade för att jag tänkte att ungefär så här ser ju jag ut i underkläder (nej jag gör inga jämförelser med hennes skönhet i övrigt). Men om Sophia såg ut sådär då duger jag rätt bra jag med.

Bra motvikt till det här som jag också sparade pgav igenkänning. Plus att det fick mig att snarkskratta in genom näsan.

Ja

Inspiration till vad vi ska lära Essa

Älskar konton som visar trolleriet bakom film. Green screens, forced perspective mm mm.

Om utifallatt det blir aktuellt någon gång

Kärleksparet som får det att pirra av lycka. Fattar inte varför men är så himla glad för Kourtney Kardashian och Travis Barker?! Att han verkar så himla STÖRTMEGAKÄR i henne. Det förtjänar hon tycker jag. Som haft så usel killsmak tidigare och aldrig blivit offentligt killdyrkad som sin lillasyster Kim.