Det skulle bara bli ett inhopp i en adventssändning som gäst i Susannes Skafferi. En ny satsning från SVT på slow-tv. Men sedan hade de ingen bra lokal att filma i och då erbjöd jag dem mitt hem. Den fyra timmar långa adventssändningen blev en sådan succé att Susanne direkt fick frågan om att göra ett helt gäng nya program till jul. Den här gången skulle de sändas i teve och inte enbart SVT-play. Och jag fick återigen frågan av Susanne om att vara med i hennes program och tackade utan en sekunds tvekan ja. Det blev några fantastiska, omtumlande veckor fram till jul!

Till påsk fick vi göra ytterligare ett program och nu till midsommar är vi tillbaka igen. Fyra timmar av Susannes Skafferi. Den här gången sänder vi hemifrån mitt hus och min trädgård.

Den 23e juni – två dagar innan midsommarafton kommer vi sända live mellan 16-20 i SVT 1 och SVT 2. En sån himla ära. Är ruggit pirrig och lycklig och glad för att få förtroendet igen. Att jobba med Susanne är en dröm och tillsammans gör vi ett slags teveformat som faktiskt inte görs någon annanstans.

Hoppas ni vill titta in och hänga med oss. Laga mat, pyssla, dekorera till midsommarfesten och skicka in eget material. Att få se vad ni skapar, läsa era hälsningar och frågor, interagera och låta er som tittar vara med och skapa sändningen. Det är det BÄSTA med alltihopa. Det är både jag och Susanne ense om.

Puss på er alla som överöst SVT med önskemål att vi ska få komma tillbaka i rutan. Det är tack vare er vi får fortsätta göra det här.

Vi syns väl? Hoppas!

(foto Tomas Olsson SVT)