Långa, sedliga och småmönstrade bomullsklänningar verkar vara på modet i höst. Det är en smula amish och en smula Madickens Alva när jag tänker närmare på det. Och jag tycker att det är en suuuuprfin klänningmodell. Har ägt flera stycken i den modellen men gjort mig av med dem under åren. Därför blev jag glad när jag hittade den här godbiten på loppis för ynka 80 kronor – om jag inte missminner mig.

En mjuk axelvadd, snörning i midjan som får den att sitta perfekt och lite rynk bak som ger en vacker sillhuett.

En lång rad knappar där ingen trillat av och alltihop sytt i en stadig bomull.

Bra snurr har den också. Nämnde jag att jag älskar den?! Nej men det gör jag i alla fall.

Nu har jag ballerinas till men snart blir det kanske klänningen ihop med ett par boots. Den fina bruna skinnväskan är också den en gammal second hand-goding som åkt många varv mellan mig och min syrra. Nu var det min tur att ha vårdnade om den.