Just nu ligger Malin Wollins nya bok När jag tänker på henne på mitt nattygsbord – jag slet upp paketet när den kom och började omedelbart läsa. Wollin är ju inte bara Sveriges bästa krönikör utan också en väldigt vass författare. Och rolig. Det roliga finns alltid med även om det i skönlitteraturen har en mindre central plats än i krönikorna.

Jag messade direkt Malin och frågade om jag inte kunde få lotta ut tre signerade böcker till mina läsare? Absolut, sa hon. (Utse vinnarna lämnar jag dock med varm hand över till henne eftersom det är ett jättesvårt uppdrag som alltid ger mig stresspåslag).

I alla fall. Vill du vinna Malins nya bok När jag tänker på henne – lämna en kort kommentar med en motivering till varför du vill vinna den så har du chansen att kamma hem ett eget exemplar.

Sista dagen att delta är 3/10 2021.

Grattis till vinnarna Anna den håriga, Sara, Anita och Jessica H. Vi kontaktar er via mail och skickar ut boken!