Ser du något nytt på bilden? Nej hur skulle du kunna göra det. Det är ju en petitess för alla andra utom mig. Men jag har i alla fall satt upp en hylla ovanför dörren. Eller Jakob fick sätta upp den. Jag pekade bara.

Jag har hela tiden vetat att det ska sitta en sådan just här. Som hemma hos farmor, där det över nästan varje fönster och dörr sitter en liten hylla där det står karaffer, plåtburkar, porslinsfigurer och ljusstakar uppställda. Det är så otroligt hemtrevligt och erbjuder nya pyntmöjligheter!

Det är de små detaljerna det sitter i och den här hyllan gjorde köket mer komplett och den tomma, kala väggen är inte längre så tom och kal. Takhöjden blev högre eftersom det nu finns något som drar blicken dit upp.

Det låter kanske knäppt men det här var en av målbilderna när vi renoverade köket i februari. Att ha min bruna murriga tapet och min lilla hylla ovanför köksdörren. Att få ta fram det loppade gamla kantbandet med pepparkaksgubbar och sedan ställa fram min granljusstake, mina röda kulljusstakar, plåtburkar och annat plock. Jag såg allting framför mig och nu har jag det! Som jag njuter!