Hallå, hallå. Nu är vi tillbaka med Susannes Skafferi i SVT. På lördag firar vi nämligen påsk tillsammans i vår 4 timmar långa direktsändning i SVT 1 och SVT Play. Som vi har sett fram emot att få umgås med alla våra trogna tittare igen!

Susanne kommer laga magiskt god vårmat, ge oss alla knep vi behöver för att kunna bekväm-impa i köket och dessutom (i vanlig ordning) bjuda på tusen små härliga, fiffiga tips att ta med sig i sin egen matlagning.

Och jag ska bjuda på våriga pyssel, dekorera och hålla låda.

Som vanligt kan ni delta via SVTs DUO-app och skicka in påskhälsningar, bestämma vad som ska hända i programmet och chatta med oss. Slow-tv i sin bästa form. Vi är så glad att ha fått förtroendet ännu en gång.

Påskafton mellan 11.50 – 15.50 syns vi i SVT 1 och SVT Play. Hoppas ni vill hänga med oss!

(Foto Lena Lee)