I dagens avsnitt av Wollin & Clara pratar vi om nÀr Malin gÀstade Kropp & SjÀl i P1 och blev anklagad för att med sin instÀllning till barnalstrande fylla landets framtida terapisoffor. Jag minns att jag hörde det programmet nÀr det sÀndes och hÀpnade. Och finns det förresten nÄgon som skaffar barn av altruistiska sjÀl istÀllet för egoistiska?

Dessutom pratar vi om gamla goda Fröken Sverigeminnen och skillnaden mellan mig och Annika Duckmark.

TÀnk att vi fortsÀtter leverera poddavsnitt hela sommaren igenom. NÀr det knappt finns nÄgot att lyssna pÄ eftersom alla andra poddare Àr pÄ semester. För det förtjÀnar vi mycket kÀrlek och evig tacksamhet. Eller i alla fall en smula kÀrlek och en mÄnad av tacksamhet. Fram tills semestertiderna Àr slut ungefÀr. LÀmna gÀrna en recension i din poddapp eller gÀrna pÄ Itunes, det betyder mycket för oss!