I dagens avsnitt av Wollin & Clara pratar vi om när Malin gästade Kropp & Själ i P1 och blev anklagad för att med sin inställning till barnalstrande fylla landets framtida terapisoffor. Jag minns att jag hörde det programmet när det sändes och häpnade. Och finns det förresten någon som skaffar barn av altruistiska själ istället för egoistiska?

Dessutom pratar vi om gamla goda Fröken Sverigeminnen och skillnaden mellan mig och Annika Duckmark.

Tänk att vi fortsätter leverera poddavsnitt hela sommaren igenom. När det knappt finns något att lyssna på eftersom alla andra poddare är på semester. För det förtjänar vi mycket kärlek och evig tacksamhet. Eller i alla fall en smula kärlek och en månad av tacksamhet. Fram tills semestertiderna är slut ungefär. Lämna gärna en recension i din poddapp eller gärna på Itunes, det betyder mycket för oss!