Okej här kommer lite blandade bilder från veckan som har gått. Har njutit så mycket av att vara tillbaka i rutinerna igen.

Och matlag är en av veckans viktigare rutiner som ni vet vid det här laget.

Avundas denna guldlock henne guldiga lockar för övrigt. Lilla dockan!

Undrar om hon blir lika rödhårig som sin mor.

Det var ett evigt kramande och kånkande av bebisar och sånt.

Och vi åt gott och hade mysigt och sedan glömde jag fota mer.

Jag har ju skördat grönt hos Albin som jag redan bloggat om.

Många soliga fina dagar har det varit.

Jag har också haft redaktionsdag i stan med Erica. I en outfit ni redan sett. Och i min bästa Annika Norlin-pose (näsan i vädret – fotad rakt upp i trynet!) Man får sån bra pondus då.

Jag har lagat goda gröna middagar på det som skördats!

Här ser ni min nya son som jag adopterat. Ja för man kan nästan inte förstå att det är samma pojk som tidigare.

Jag har aldrig lagt mig i hur mina barn vill ha sitt hår eller sin stil – det har de såklart fått välja själva. Men när Bertil lagom till skolstarten ville klippa av sig sitt hår måste jag säga att det kändes lite i mammahjärtat. Bara för att jag anade hur stor han skulle bli från en dag till en annan.

Vattenkammad. Håret bort och linser istället för glasögon som bara gick sönder hela tiden. När han kom till skolan kände ingen igen honom.

Jag visade en bild på nyklippt Bertil för Erica som ropade

-DANDERYDS GYMNASIUM!

Det tyckte jag var kul.

På fredagen kom gammor och hälsade på. Vi bestämde oss för att ta fredagsmyset i bastun. Jag tände eld

Skurade upp badkaret tillsammans Ulf och fyllde med iskallt vatten att svalka sig i. Det var det andra bastubadet den här veckan. Att basta på en vardagskväll är nästan det härligaste av allt. Stark tvåa är att basta in helgen.

Det är så höstruggigt i Västerbotten just nu. Häromdagen hade vi till och med nattfrost. Då behöver man verkligen en värmande bastu. Måste också ta fram innerfönsterna och sätta i dem. Snyft vad sorgligt att sommaren är slut och snyft vad mycket jobb att putsa och sätta i fönster.

Lille Pärson och Jeff var också nyfikna på bastuaktiviteterna.

Jag tände en marschall så att vi skulle kunna se något i mörkret

Och så kröp vi in i bastun allihopa. Med chips, handdukar och iskallt vatten. Så otrooooooligt mysigt att sitta där och prata och sedan gå ut och doppa sig i det iskalla karet. Eller hälla hinkar med kallvatten över sig.

Hurraaa för bastusäsongen

Och för bar bak i bautastor balja. Ja, jag gillar allitterationer om ni inte redan märkt det.

100 procent livskvalité!

Sedan gick jag in och la Ulf för natten medan storpojkarna förmådde gammor att sova ute i tältet med dem. De har sovit ute hela veckan och det ser så otroligt mysigt ut!

Och det var den veckan det.