Nej men hej hÀr stÄr jag och provar mina nya vantar.

Extra sköna vintervantar med blÄ tofsar och fint broderi.

Ser ni vad det stÄr pÄ dem? JassÄ inte? Nej men dÄ kan jag meddela att det stÄr VINTER. Eftersom jag idag har den stora glÀdjen att kunna berÀtta att jag Àr en av Ärets Ätta VintervÀrdar i P1. SÄ vansinnigt stolt över det!

HÀr hör du mitt vinterprat!

2011 sommarpratade jag i P1 bara tjugofem Är gammal. Jag tror inte riktigt att jag förstod hur stort det var dÄ. Men inget jag gjort i mitt yrkesliv har förÀndrat mer pÄ kortare tid. Bloggen exploderade över en natt och jag fick en sÄn otrolig respons frÄn de som lyssnat!

Nu Àr jag elva Är Àldre och sÄ vÀldigt glad och hedrad över att ha fÄtt chansen igen. För nu har jag vett att förstÄ vilken ynnest det Àr att fÄ prata till en sÄ bred publik, om ett Àmne jag brinner för. VintervÀrdarna utses bland de som redan haft uppskattade och vÀl-lyssnade sommarprat och med det i Ätanke Àr jag ju extra stolt.

Hoppas ni vill lyssna pĂ„ mig nĂ€r jag pratar den 30 december i P1. Producerar mitt program gör sĂ„klart eminenta Erica Dahlgren – jag skulle inte vilja göra det med nĂ„gon annan!

VintervÀrdar SR Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio.

Årets vintervĂ€rdar Ă€r Jenny Strömstedt, Patrik Lundberg, Malin Person Giolito, Richard Tellström, Georg Riedel, Marika Carlsson, Olof Wretling och jag.

HĂ€r kan du lyssna pĂ„ programmet vi gjorde tillsammans i Stockholm förra veckan – dĂ„ kommer ocksĂ„ nĂ„gra ledtrĂ„dar om vad jag tĂ€nker prata om.