Igår tog jag denna suddiga mobilbild efter att jag jobbat med Susanne hela eftermiddagen. Så mysigt att ses och låta kreativiteten sprudla! Vi skisserade vårt nästa gemensamma projekt och jag känner peppen. Dagen innan jobbade jag istället med Erica som hjälper mig med min nya bok. Så glad över mina fina kollegor och förmånen att få plocka dem som russinen ur en kaka.

Idag skulle jag ha jobbat fokuserat med bokskrivandet. Men istället vaknade jag med mensvärk, två sjuka barn och en väldig trötthet i kroppen. Förlåt, men det hann alltså inte ens gå en hel skolvecka innan sjukdomarna slog till? Det känns orimligt att det ska behöva vara så här. ORIMLIGT! Håller bara tummarna för att jag ska klara mig från sjukdomen. Men om jag inte gör det så har jag i alla fall gjort undan tre av veckans fyra träningspass redan.

Nu ska jag sätta mig med lite bokföring och hoppas att eftermiddagen erbjuder mer ork och arbetsro än morgonen.