Idag tog Jakob vabben och barnen börjar redan pigga pĂ„ sig – sĂ„ utsikterna inför helgen kĂ€nns ljusa. Och jag har inte blivit smittad (peppar, peppar) utan kunde Ă„ka in till stan och jobba precis som jag tĂ€nkt. Och trĂ€na! SĂ„ lycklig över det. Och över vintersolen som gnistrar pĂ„ snötĂ€ckta trĂ€d.

För att kunna fokusera pÄ mitt Vinter i P1-manus under hösten sÄ satt jag hÀr pÄ spat och skrev under mÄnga timmar. Det börjar snabbt krypa i kroppen nÀr jag ska producera stora, kluriga textmassor hemma och ser diskberg och klÀdhögar omkring mig. DÄ vill jag bara fly frÄn mitt jobb och göra nÄgot lÀttare istÀllet. Precis likadan Àr min kÀnsla inför bokmanuset. Det Àr tungt och svÄrt och jag behöver komma hemifrÄn för att fÄ arbetsro. Sitter dÀrför hÀr och skriver idag och kÀnner mig vÀldigt, vÀldigt tacksam mot den person som uppfann den bÀrbara datorn.

Hoppas ni fÄr en fin helg allesammans!