PÄ nu pÄ onsdag Àr det Äterigen dags för min populÀra fotoutmaning dÀr vi hjÀlps Ät att fÄnga februari i bild (och text). Nöjeskontot ligger kanske nÀra noll och pÄ elen ska vi spara. Men min fotoutmaning fÄnga februari ska tvÀrtom bli den mulligaste, maffigaste, mest magnifika nÄgonsin!

Vi börjar traditionsenligt den första februari och jag och utmanar dig att hÄlla ut till den 28:e. Mamma Mia vilka fina bilder det brukar bli! Mums!

Men sĂ„ ovanligt mĂ„nga M det Ă€r i den hĂ€r texten!? Mycket riktigt– Ă„rets tema Ă€r M. Vi ska fota manicker, mĂ€nniskor och annat mĂ€rkvĂ€rdigt som börjar pĂ„ M. Mmm, magnifika M. Se sĂ„ stadigt bokstaven stĂ„r! Med fötterna i marken, med stolta breda axlar och en klyfta sĂ„ djup att den skulle fĂ„ Marilyn Monroe att rodna.

Jag gör utmaningen pÄ min instagram men blogg, facebook eller vad man du nu Àr mest bekvÀm med gÄr ocksÄ bra!

Anta alla fotoutmaningar eller delta bara de dagar du har lust. Tanken Ă€r att vĂ€cka fotoinspirationen till liv och fĂ„ uppslag pĂ„ lite nya motiv. LĂ€gg in hashtaggen #fĂ„ngafebruari i din post sĂ„ jag hittar igen dig i sociala medier!

Orden i utmaningen Àr som synes pÄ bilden

1. Mössan

2. Morot eller piska

3. Mys

4. Melodifest

5. Man saknar inte kon förrÀn bÄset Àr tomt

6. MĂ„ndag

7. Misstag

8. Mitt i veckan

9. Marin

10. Mod

11. Mode

12. Mörka ringar

13. MatlÄda

14. Min kÀrlek

15. Mullig

16. Mitt i prick

17. Mamma

18. Muskler

19. Moll

20. MĂ„ste jag?

21. Mycket vill ha mer

22. MönsterglÀdje

23. Mög

24. Matte

25. Moralkaka

26. Mussla

27. Mössan av

28. MĂ„lfoto