Den hÀr veckan har jag jobbat stenhÄrt med att fÄ fÀrdigt och kunna leverera nÀsta kapitel till boken. Men jag tycker att det Àr sÄ svÄrt att fÄ min kreativitet att rÀcka till. Boken Àr viktig och högt prioriterad. Men varje dag ska jag ocksÄ fÄr ur mig nÄgot pÄ bloggen, pÄ instagram och stories. Jag har ocksÄ podden som tickar pÄ och allt krÀver en kreativ insats av mig. Men eftersom jag bara sitter vid datorn och skriver finns det vÀldigt lite roligt och inspirerande att dela med mig av. Och nÀr jag skapar i ett format fÄr jag dÄligt samvete över att de andra försummas. KÀnns som att jag hela tiden Àr pÄ fel plats. Suck.

I eftermiddag ska jag i alla fall skicka ivÀg mitt kapitel och sedan ta helg. PÄskpynta, lÀsa och delta pÄ invigningen av byns nya gym som ordnats med helt ideella krafter. Givetvis blir det inköp av ett trÀningskort. Och pÄ söndagen ska vi heja fram barnen i byn som ska Äka Jonnaloppet pÄ skidor. Klart vi har ett lopp för att hedra byns lysande idrottsstjÀrna. Som dessutom precis donerade en generös summa till TvÀrÄlunds IF sÄ att ny lÄneutrustning kan köpas in till barnen. Jag bor i en fantastisk by!