IvÀg pÄ trÀning! Ska bara kirra shaken först.

I början nĂ€r jag trĂ€nade var jag en idiot som inte förstod att man mĂ„ste fylla pĂ„ med energi efterĂ„t. Annars kĂ€nner man ju sig helt förstörd. Nu har jag alltid nĂ„got redo att inmundiga inom fem minuter efter att jag trĂ€nat klart. En bar eller en shake eller en banan och ett glas mjölk…ja lite vad som helst som helst innehĂ„ller kolhydrater. Och gĂ€rna protein.

Trots att man oftast inte Àr ett dugg hungrig första tiden efter ett trÀningspass behöver kroppen massa energi för att kunna ÄterhÀmta sig.

En annan idiotisk sak pÄ temat trÀning: varför Àr alla sportbehÄar sÄ osmickrande? Det kÀnns som att jag har en skogaholmslimpa nedstoppad i tröjan. Ingen definition, ingen separation, ingenting. Den enda sporttopp jag har som inte blir sÄ Àr denna gamla frÄn H&M, som de dock tyvÀrr inte har kvar i sortimentet. Har lagat den tvÄ gÄnger och den sjunger tyvÀrr pÄ sista versen.

SĂ„ snygg med korsade band i ryggen och allt.

Och ja, jag vet att en sportbehÄs frÀmsta funktion inte Àr att göra brösten snygga utan att hÄlla dem pÄ plats. Men det Àr nog jobbigt ÀndÄ att bli röd i ansiktet, blöt i hÄret, att stÄnka och fara runt i en massa konstiga osmickrande positioner. Jag vill gÀrna inte göra det vÀrre Àn det behöver vara. KlÀderna kan vÀl Ätminstone fÄ sitta bra?

Hit me med ditt bÀsta tips pÄ en sportbehÄ som förvandlar sirapslimpan till smÄfranskor!