Jag tÀnker att lillebror har det bra som Àr sÄ Àlskad av sina storasyskon. Syskon som vrÄlar ut

-Du Àr sÄ söööööt och kramar honom tills han ser ut som ett hoptryckt russin i ansiktet. Som bygger höga jengatorn Ät honom och plockar loss tröga legoskallar frÄn gubbar och hÀller upp vatten och hjÀlper pÄ toaletten.

Men sedan tÀnker jag att storasyskonen nog ÀndÄ har det bÀst. Som har nÄgon som dyrkar dem. Som vill sitta tÀtt bredvid dem varje dag och Àta frukost och som kÀnner att storebrorsorna Àr superhjÀltar som kan precis allt. Idoler, förebilder, övermÀnniskor.

Eller allra bÀst har vÀl jag det ÀndÄ. Som fÄr ha tre gossar och glÀdjen att iaktta samspelet emellan dem.

Annat som jag iakttagits i veckan Àr den hÀr söta vÀggbonaden hos Stina och Emil. Vi hade matlag dÀr i tisdags. I dagsljus.

KĂ€nns sĂ„ ovant och som Stina konstaterade – ocksĂ„ lite jobbigt. För att alla dammrĂ„ttor syns sĂ„ tydligt den hĂ€r Ă„rstiden. Inte för att vi bryr oss nĂ€mnvĂ€rt om sĂ„nt men Ă€ndĂ„.

Kolla vilken söt outfit Stina hade!

Ulf inleder varje matlag med att gÄ rakt fram till fruktskÄlen och stjÀla nÄgot gott. Skrutten hittas oftast gömd nÄgonstans nÀr kvÀllen Àr slut. Bakom en kudde, pÄ ett element, i en vrÄ.

Fram med duplon till barnen. Ylvis hade gjort sig fin i baddrÀkt, som man ju gör.

Gillar kökslösningen i detta en gÄng sÄ fula sjuttiotalskök. Men de har tagit bort listerna frÄn luckorna och spacklat dem slÀta och mÄlat. Satt fast andra knoppar och bytt bort det orangebruna kaklet. Sedan blev det sÄ hÀr fint!

Middagen bestod av gudomligt gott indiskt.

Den hÀr jobbveckan har jag haft lite mindre bokarbete och istÀllet försökt fÄ fÀrdigt samarbeten och andra jobb innan pÄsklovet. Har varit i stan nÀstan varje dag och en av dagarna hade jag mina ribcagejeans och en loppad topp pÄ mig.

Jag har gÄtt mÄnga sena promenader och verkligen njutit kvÀllsljuset som följt pÄ sommartiden.

I fredags fyllde Uffe fyra Ă„r. Han sov som en gris nĂ€r vi kom och sjöng för honom pĂ„ morgonen. Ända sedan julafton har han frĂ„gat om sin födelsedag. Ibland flera gĂ„nger om dagen, men nu var den Ă€ntligen hĂ€r!

Hade dukat fint och blÄst ballonger och slagit in paket.

SÄ hÀr lycklig blir man nÀr man fÄr en monchichi i födelsedagspresent! Den fick sÄklart följa med till förskolan.

Hem kom han sedan med en krona som fröknarna gjort och med marÀngsviss fulla magen. Betydligt lyckligare Àn han ser ut just hÀr.

Det var varmt och soligt sÄ vi Ät fredagsmiddag pÄ verandan

Jakob hade lagat nÄgon slags mexikansk gryta med starka korvar, bönor och Àgg.

Som vi Ät i tortilliabröd. Gott!

Det hÀrjades med ballonger

PÄ alla de sÀtt

Och sedan hade vi fredagsmys framför HÀxorna. Ruggigt vÀrre!

Barnen har förresten helt tappat intresset för BÀst i test den hÀr sÀsongen. SÀmst hittills eller hur? Kommer definitivt inte orka titta nÀr det gÄr i fyran och Àr tusen reklampauser. SÄ det Àr vÀl lika bra om intresset falnar redan nu.

Det var delar av min vecka i bilder, det. Hörs imorgon!