En outfit helt apropĂ„ det jag skrev hĂ€romdagen – om att det Ă€r hĂ€rligt att matcha fĂ€rg med fĂ€rg istĂ€llet för med svart. FĂ€rg, fĂ€rg och Ă€nnu mer fĂ€rg.

Att vÄga bÀra fÀrgglada klÀder Àr faktiskt ett riktigt power move om man behöver lite hjÀlp att trÀda fram ur tapeten och ta plats i rummet. Man passerar icke obemÀrkt nÀr man Àr fÀrgglad!

Jag blir ganska ofta stoppade av kvinnor som sÀger att de blir glada av mina klÀder. TÀnk vad kul att kunna göra nÄgon annan glad med sina klÀder! Jag minns sjÀlv hur glad min mellanstadiefröken Marianne brukade göra mig med sina klÀder. Jag kommer sÀrskilt ihÄg en kleinblÄ stickad jumper med matchande pennkjol. Satt bara och gapade och beundrade uppenbarelsen.

Det röda i kjolen gÄr igen i det röda i pumpsen och i tröjan. Men det Àr ocksÄ det enda som riktigt matchar. Men det funkar ÀndÄ!

Allt pÄ bilden Àr loppat. Utom örhÀngena som Àr frÄn Zara.

Men nu mĂ„ste jag sluta prata om klĂ€der – för jag ska hugga in pĂ„ bokjobb. Har avsatt hela förmiddagen Ă„t att plotta ut min nya bokidĂ© och fĂ„ igĂ„ng arbetet med den. Vaknade vid fyra inatt och kunde knappt somna om för att jag var sĂ„ exalterad inför den hĂ€r arbetsdagen. Och nu Ă€r den Ă€ntligen hĂ€r!