IgÄr kvÀll nÀr jag gick ut med Essa lystes himlen upp av norrsken och jag kÀnde att det hÀngde frost i luften.

Mycket riktigt. NÀr jag vaknade upp imorse var hela trÀdgÄrden tÀckt av vit kristyr. Första frosten för i höst och plötsligt kÀnns inte den kalla Ärstiden sÀrskilt lÄngt borta. Ibland fÄr vi ju snö i början av oktober. Mina söner pratar redan drömmande om skidor, snöhögar och att fÄ sparka till skolan. Men jag Àr nog nöjd med att ha höst ett bra tag till.

Och framförallt sitter jag som pÄ nÄlar, för pÄ mÄndag fÄr jag hem mitt första exemplar av boken. Linnea pÄ mitt förlag har skickat den till mig och hon sa att den Àr bland de finaste böcker hon nÄgonsin sett. Hoppas det stÀmmer! Jag har ju inte sett den sjÀlv Ànnu för det hÀr pÄ bilden Àr bara en dummy. Men blotta tanken pÄ boken gör att hjÀrtat slÄr dubbelslag.

Jag vill bara puffa för att Underbara Vinter nu finns att köpa signerad bÄde hos Adlibris och Bokus. Men ocksÄ för att du som driver en inredningsbutik, presentaffÀr, tehandel, blomsterkiosk eller liknande och vill sÀlja min bok kan köpa ett gÀng direkt frÄn mig. Bara maila mig pÄ underbaraclara@gmail.com sÄ löser jag det!