Det Ă€r brĂ„da dagar i tomtefabriken och jag blir sĂ„ glad nĂ€r jag ser alla bestĂ€llningar frĂ„n min lilla julaffĂ€r trilla in! Planen Ă€r att utveckla fler produkter allt eftersom och bromsklossen i det hela Ă€r bara jag sjĂ€lv. Jag Ă€r nĂ€mligen sĂ„ oerhört snabb pĂ„ allt – utom just att mĂ„la. Kan inte skynda mig. Vet inte hur man gör

Pusslet har gĂ„tt Ă„t i en rasande fart. SÅ roligt! Har fĂ„tt önskemĂ„l om att göra med fler antal bitar ocksĂ„, sĂ„ det klurar jag pĂ„ inför nĂ€sta Ă„r. Men jag behöver hitta ett passande motiv!

De gulliga julkorten har ocksÄ swishat ivÀg! SÄ passa pÄ nu om du vill hinna hugga ett packe eller tvÄ. DÀr finns bara ett begrÀnsat antal!

Sagostad

Jag mĂ„lar alltid sĂ„nt jag drömmer om. TĂ€nker ut det finaste och mysigaste jag kan komma pĂ„ och sĂ„ mĂ„lar jag just det. Har ju sjĂ€lv fĂ„tt sĂ„ mycket tröst och inspiration genom illustrationer under Ă„ren. Att blĂ€ddra i Pettson, Madicken, Sagan om det röda Ă€pplet och andra fantastiska bilderböcker och bara försjunka i motiven. SvĂ„rt att veta vem som njuter mest av sagostunden – jag eller barnen?

PÄ mÄndag stÀnger affÀren för det hÀr Äret! SÄ passa pÄ att lÀgg din bestÀllning.