TrÀffade Susanne hÀromdagen och planerade roligt jobb vi har pÄ gÄng tillsammans! SÄ mysigt att brainstorma och planera stordÄd.

Vi spÄnade ocksÄ inför vÄr pÄsklive. För sjÀlvklart kommer vi ha en sÄdan frÄn mitt kök.

Är det nĂ„got sĂ€rskilt ni vill se? Hojta sĂ„ kanske vi kan ordna det. Liven Ă€r den 23 mars – men klockslaget Ă€r inte spikat Ă€nnu.

Men nu mÄste jag passa pÄ och frÄga om nÄgot helt annat ocksÄ. Jag och Susanne ska nÀmligen göra en jobbresa till London tillsammans hÀr framöver. Vi har saker att utrÀtta och personer att trÀffa. Susanne har ju varit mycket i London (kanske till och med bott dÀr? MÄste frÄga henne) och har massor av kollegor och kompisar i staden. Jag ser fram emot det hÀr sÄ vansinnigt mycket för jag Àlskar att resa med Susanne. Men vi vill helst undvika att flyga och funderar istÀllet pÄ att ta tÄget.

Vore inte det ett Ă€ventyr? TĂ€nker snabbtĂ„g UmeĂ„ – Sthlm. Sedan nattĂ„g mellan Stockholm – Hamburg. Sedan snabbtĂ„g vidare till London. Den sista strĂ€ckan tar ungefĂ€r tio timmar med ett byte. DĂ„ kan man Ă„ka frĂ„n UmeĂ„ vid Ă„tta pĂ„ morgonen och komma fram till London kvĂ€llen dĂ€rpĂ„. Ganska lĂ„ng restid men den trĂ„kiga strĂ€ckan genom Sverige sover man ju mest. Och sedan mellan Hamburg och London vore det vĂ€l en dröm att bara sitta och titta ut och insupa landskapet? Hoppas verkligen detta kan funka med datumen!

Sist jag tĂ„gluffade var 2018 och dĂ„ var det hela familjen som reste runt i Schweiz och Italien. Det var en succĂ© – men jag har en kĂ€nsla av att det skulle vara ÄNNU hĂ€rligare att göra det nĂ€r man slippa ta ansvar för kissnödiga barn? Visst?!