Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 kommentarer på “Inspirerad av Twiggy!”

 1. Lulun: Tack så mycket! vad kul att höra 😀
  Annika: Nåhmen, tack 🙂
  Elin; du är så otrooligt rar!
  Joni: oj, har jag? jag styr tyvärr inte över reklamen på bloggen, men gjorde jag det kan jag lova att en sådan reklam inte skulle få förekomma!

  Kram

 2. det var finfint. men du, jag tänkte kolla med dig, hur är id foundation? är det så bra som utlovats? det är ju rätt mkt pengar det kostar, så man vill gärna höra sig runt innan man köper. kram alexandra

 3. Hej, vill bara säga att jag följer din blogg sen några veckor tillbaka. Och den är en sann favorit, är det ok om jag länkar?

 4. Hej, vill bara säga att jag följer din blogg sen några veckor tillbaka. Och den är en sann favorit, är det ok om jag länkar?

 5. Prettyinpink: haha, det kan bli svårt 😉 tack btw
  Demonee: åh, det var verkligen kul att höra!
  Anonym; jag tycker att den är kanon. Man får inte vara torr i ansiktet dock, utan måste återfukta rejält innan. Sedan vill man ha ett puder utanpå så man inte blänker! Men det är FANTASTISKT!!!!! jag rekommenderar det varmt, filmstjärnelyster får man!
  MInna: åh, det var kul! Jag blir jätteglad om du länkar!!!!
  HAnna: hah, tackar 😀
  Nathalie: åh, det är inte så svårt!!
  Nano: åh, visst är den!