Idag har jag varit pÄ min bÀstis barnvÀlsignelse. Milly Àr bara nÄgra mÄnader gammal och alldellens bedÄrande. Eftersom att de inte praktiserar barndop i pingstkyrkan sÄ var det en barnvÀlsignelse istÀllet. VÀldigt sympatiskt tycker jag. Dopet Àr ju ett troendedop. Och hur ska man veta ifall barnet vill döpa sig eller ej nÀr det bara Àr en liten plutt? PÄ barnvÀlsignelsen ber istÀllet församlingen för barnet. Och sedan Àr det fest. Vi har suttit och fikat i trÀdgÄrden och gÄtt pÄ tipspromenad med Milly som Àmne. Jag hade sju rÀtt av tio vilket inte var illa pinkat!

I alla fall. Sjukt kul att trÀffas och vara söndagschica och ha ett gardenpartyaktigt fika. DÄligt om skarpa bilder dock!

image999
Mamma, Pappa, Milly

image998
Jag och bebben!

image1001
Jag och Jakob

Förövrigt Àr mina klÀder:
KlÀnning: Mosters studentklÀnning frÄn 60-talet
HÄrnÀt, Skor, VÀska: Vintage

Och Jakobs
Kavaj: Tiger
Chinos: Pour
Piké: Ralph Lauren
Skor: Bombay, baby!
Halsband: Anna Kristina

Mina söners barnvĂ€lsignelse – en av de bĂ€sta dagarna i mitt liv!