the rygg issue

image1054image1055

Hey! Idag bär jag mitt megaurringade Monkilinne. Folk har frågat mig hur man bäst bär ett rygglöst linne om man inte vill visa BH-banden eller gå utan bh och vädra tuttarna. Well, jag tycker att det är meget tjusigt att ha trekantsbikini under linnet, så att endast banden syns. Själv har jag min neongula bikini vilket blir tjusigt. Monkilinnet är fett stort och urringat även fram. Då ser det mindre porrigt och mer surfigt ut med bikini än med en BH. Så, nu vet ni min åsikt.

Topp: Monki
Bikini: H&M
Shorts: Mormors gamla
Skor: Vintage
Glajjer: Vintage

Kampen för att hitta en bra bikini

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 kommentarer på “the rygg issue”

 1. heej! ja måste verkligen skriva en liten kommentar om hur mycket ja tycker om din blogg. den e suuper! du skriver om såna finurliga saker, dina fiin fina kläder plus en hel del alvar. diggar dej stenhårt!
  ps, ååh, ja skulle bra gärna också heta Clara. ja tycker de e ett alldeles underbart fint namn!

 2. retty in pink: det kankse kommer .)
  Sofia: Nähä, vad rart 😀 Det gör mig jätteglad. Jag gillar namnet sofia, jag heter det i mellannamn 😀
  Frken SötSur: Åhåhjaja, jag vet!
  SaraH: TaCK 😀
  Frida: COOLers, tack 😀
  Julia:TACK 😀
  Alice: Härligt! tack
  Amelie: Tackar..
  Nina: TACKAR 😀
  Anonym: Jaop, så sant!
  Jessica: Wow, härligt