Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 kommentarer på “Kaftan nästan”

 1. Hej Clara.
  Din blogg är grym. Fortsätt med dina långa inspirerande och feministiska inlägg!
  Hälsningar Tove
  P.S. Klännignen var finfin på dig. 😀

 2. Gillar inte din korta frisyr, tycker nog att det är föör kort. Och för att bära upp en kort frisyr måste man enligt mig iaf vara väldigt kvinnlig och femenin för övrigt.. du är mest bara … estet!`?

 3. Hej!
  Du passar grymt bra i kort hår. Btw jävligt onödigt av folk att lägga ner tid på att klanka ned på andra, det handlar bara om att man vill föra fram sig själv i ljuset till bekonstnad av andra. Lågt!
  Du har en kanonblogg, jag blir verkligen inspirerad av dig och den. Du verkar vara en sån ärlig, härlig person!
  Kramar från Hanna, och kom ihåg att strunta i energitjuvarna 😉

 4. Desireeh: Tack min vän 😀
  Ewelyn: Tack! Vad roligt att höra!
  Hanna: Åh, vad du är rar! Ja, folk är så stolliga. Det är inget att göra åt. Men tack för din pepp i alla fall 😀 Kram!

 5. Älskar din blogg, absolut ljuvliga inlägg och härlig stil. Vill själv starta en blogg, återkommer när det har skett 😉

 6. …till mailin som skrev att clara har en föör kort frissyr… jag måste säga att jag INTE HÅLLER MED!!! det var länge sedan jag såg en brutta som passar så utomordentligt bra i kort hår som just clara gör.
  jag måste genast gå och klippa mig likadant!
  kortkort is the shit! puss

 7. Lolita Loco: Tack ! raring vad snäll du är 🙂
  Kicki: Åh, du är för snäll! Tack tack tack! Puss!
  Mer: Thanx bebe!

 8. Jag sitter och kollar på dina outfit-bilder. Du är verkligen jättesnygg och jag älskar din frisyr och stil! 😀