maxiklänning

vfmode-1190.jpg

Alla bloggar om Maxiklänningen. En stund var jag förvirrad. Funderade om ICAMaxi verkligen har så fina klänningar. Sedan förstod jag; långklänning är maxiklänning. Det är bra. Jag älskar långklänningar. Alla mina favoritklänningar är långklänningar. Som den här. Men ni får inte se det långa. Nehejdå.

Jag gillar mönstret samt att ärmarna är som en cape. Det är sjangdobelt helt enkelt. Sjangdobelt.

Från flicka till fullvuxen – kolla in mina klänningar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer på “maxiklänning”

  1. Men du är ju den enda som ser cool ut i långklänning, och du verka dessutom ha det för att du gilla det, endel som bär “maxiklänning” (konstig motsats till “miniklänning”) ser lite krystade ut, ser ut att vara tvingade av en trend. Men det är fint.

  2. Den va jättefin! Och som alltid är du det också. Förstår inte hur du kan passa i och vara såå fin i allt 😛
    Kul att läsa en modeblogg som ändå sticker ut lite och inte föjer alla tränder från punkt till pricka och visar hur fint det är att ha sin egen stil och visar att mode inte alltid betyder trender!
    Tack för en super blogg och mycket insperation om att våga ta ut svängarna.

  3. Söta du!
    Jag gillar också långklänningar, hoppas vi får se fler som vågar gå i det i sommar! Ha en alldeles fantastiskt underbar afton.