Jag lovar att använda dig i nöd och lust

image1254

image1253

Som ett led i att börja använda saker jag vanligtvis inte använder fast jag gillar, rotade jag fram den här röda väskan i förrådet. Med sött rutigt foder borde den vara en höstfavorit. Och nu ska den banne mig bli det också!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “Jag lovar att använda dig i nöd och lust”

 1. Ser ju ut att vara perfekt för i höst! Jag har sååå svårt för klarrött då jag bara blir en liten tomte med/i den färgen men en väska skulle ju funka. Diggar mest formen dock som är underbart bullig och udda.

 2. Popbejb. Det är den 🙂
  Anna: ÅHå! 😀
  tack!
  Vera: hah, ja faktiskt!
  Kajsa: Ja, den är,ite svårburen dock. Studsar fram och tillbaka mest…
  Linnea: Tack!

 3. Oh, vilken tjusig en!:)
  Hittade en röd skotskrutig väska uppe på vinden, det var inte heller så tokig. Rött är väldigt fint.^^