frostnupen

image1263image1262

En av de riktigt kalla dagarna hittils. Frost på marken. Men jag myser bara i jackan jag äntligen hittat. Har cyklat omkring i koftor hittils vilket inte varit en hit. Alldelens för kallt. Men nu, äntligen har jag fått en kappa. Nu blir det inga fler köp fram till Jul. Amen på det.

Kappa: Object
Klänning: Dixie Grey
Skor: Din sko
Väska: VIntage

Idag blir en jobbig dag, men Gud bär mig.
Tack

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

22 kommentarer på “frostnupen”

 1. Det är kallt hos mig med. Men solen lyser och jag tog en massa fina bilder igår ute i skogen. Som de du tyckte om i förra veckan. Härligt ljus, kall luft, blå himmel och löv kottar och ekorrar.
  Det tycker jag om när saker mest är jobbiga i övrigt. Ibland, bara ibland, önskar jag också att jag trodde på någonting högre. Som jag visste skulle kunna hålla mig uppe och hjälpa till. Men det gör jag ju inte. jag kan inte tro. Men jag tycker att tanken är fin. Och det hjälper.

 2. åh var har du köpt klänningen? känner inte igen märket? eller är det namnet på affären? jobbiga dagar ska man se fantastisk ut och det gör du.

 3. Hej, jag tycker du är jättetuff!Det har jag tyckt länge men aldrig sagt. Så nu gör jag det: jag tycker du är jättetuff i vad du skriver och i vad du har på dig. Var bara det. Lycka till med jobbiga dagen.

 4. Hej! Bara nyfiken… får man fråga om du är gift eller har planer om att gifta dig? Har du nån “drömklänning” och hur ser den ut? Kanske du inte har såna tankar än men OM du skulle välja idag ändå?
  Du har så underbar stil, keep up! 🙂

 5. SNYGG outfit! Kappan och klänningen är mina favoritplagg à la Underbarclara hittills :D. Jag håller inte med Christians åsikt. Tycker det är intressanta saker du skriver, inte värdelösa. De inlägg du bara har text innehåller för det mesta väldigt kloka saker och bra ämnen! Keep it up!

 6. Christian får tycka vad han vill. han är nog en tråkmåns.
  Jag tycker att du har bästa bloggen! Du är smart, rolig och dig själv. Älskar din smak och dina vardagliga betraktelser !:)

 7. Hej Clara! Om du inte redan visste det, börjar din blogg bli poppis utomlands! Jag läser ofta franska bloggar( förenar 2 av mina intressen franska och kläder). En ung parisiska som kallar sig ” The cherrry blossom girl”, har med din blogg som en favorit under rubriken “vackara svenskors boggar”…. ta dig en titt på hennne. Jag gillar hennes stil och den 29/8 gav hon t.ex. oss läsare en jättebra llista över secondhand affärer i Paris. http://www.blossomgirl.canalblog.com.
  Ha det! 🙂

 8. Your outfits are almost too lovely to be true!
  I love that jacket and that dress to bits. And the combination of the two is just .. phenomenal. 🙂

 9. En sån otroligt vacker kappa! Precis vad jag har letat efter! Var finns den att köpa? Hur mycket kostade den? En viktig fråga för en fattig student 😛

 10. Iggipåp: pluggar och jobbar i klädbutik!
  Linnea: Tack 😀
  Kajsa: Ja, det hjälper!
  E: På Kii. Det är ett danskt märke! Finns även på Drömma i Gtb. Tack föresten!
  Kajsa: TACK! Vilken gullig kommentar! Det gör mig glad, du är snäll!
  Elin: tack! Jag planerar att gifta mig inom de närmsta 2-3 åren. Klänning ska vara mycket tyll och mycket bakelse, men annars vet jag inte riktigt! Rolig fråga dock…
  Olivia: Tack raring för ditt stöd, du är fin!
  Moa: tackar! ja, jag gillar den!
  Cicci3: Fy vad du är rar! tack och bock, trognaste läsare 🙂
  Polska: haha 😀
  Vail: tackar, jag gillar också kofta, men bara när det även finns en jacka med i bilden så man slipper frysa !
  Rana: Tack! Du är rar 😀
  Ewelyn: Tack min vän!
  Cicci3: hah?! Näe vad roligt! tack för att du vidarebefodrade infon, det var snällt av dig dessutom!
  Vail: Tack och bock!
  Tobias: tack och bock!
  Ranna: Thanx! you’re too kind 🙂
  Kim: Åh, härligt. 1000 kronor från Object, kan beställas på kii.se lycka till!

 11. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Riktigt himla skitcool är du! Kappan är förövrigt jättefin. Jag är lite avundsjuk. 🙂

 12. Fin klänning! hösten har verkligen kommit långt där uppe i norr. Kul att se alla fina löv!