gud hjälp

Klockan är tolv. Har precis kommit hem från jobbet.
Grinfördigt trött och föreläsning tidigt i morgon. Sedan jobb resten av dagen.
Sedan, läs resterande 200 sidor i Njals saga. Jag hatar att livet gör så mot mig:
Ketchupeffekten.
Först kommer inget
Sedan kommer inget
Sedan komme allt.
Nämnde jag att jag flyttar nästa vecka? Och har tenta?
Gud hjälp mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer på “gud hjälp”

 1. Du fattar inte hur spänd jag är på hur du inreder ert nya hem! Skulle vara fasligt kul om du visade lite bilder sen när det är klart:)..

 2. Kommer farande med en pekpinne i min första kommentar på din underbara blogg:
  livet gör inte så mot dig. Man har själv ansvar för sin egen ketchupeffekt. Jag har äntligen förstått detta vid 33 års ålder, men lika väl “hamnar” jag i Heinz- situationer. Och dessutom så har jag varit i exakt samma sits som du (linjär algebra tenta + flytt samma dag).
  Ville också tacka för en av de mest inspirerande bloggar som finns. Om jag hade bott kvar i Ume’ (flyttade i somras) så hade jag viljat trycka din hand för att du är en fantastisk förebild både för yngre och äldre. Tack! 🙂
  Lycka till med flytten och tentan!

 3. Ha förtröstan. Det kommer att fixa sig fint. Andas och prioritera. Tentan är viktig men OM du inte klarar den, är det ingen katastrof. Omtentor kommer. Dessutom tror jag att du har läst kurslitteraturen och är en smart tjej. Bara det gör att du kan simma lugnt. Vet att det är första tentan och bara det är en anspänning i sig. Det brukar gå lättare än du tror. Be om hjälp ! /Kram från tjejen som är bra på att prata och ge råd men är skitdålig på att följa dem själv 🙂

 4. ja jag måste också brasklappa här, ta haaaand om dig och ta inte på dig för mycket! omtentor är till för att utnyttjas (om det skiter sig, men det behöver det så klart inte göra). annars, kör hårt!! det kommer bli så bra!

 5. KLara: ÅH I know!
  Nano: Åh, det skaa jag så fort vi kommer iordning!
  Lox: Tack så mycket, det var rart sagt! Självklart är det som du skriver, man är själv ansvarig. Men medge att det är skönt att skylla på livet när man egentligen bara är en obotilig tidsoptimist? 😀
  Ruby: Åh, tack, men man vill ju lixom klara det första gången…hoppas jag!
  Cicci:hah, tack för rådet, det uppskattas! Kram på dig!
  E: Tack för peppen min vän!