min utsida räknas också

Litteraturvetenskap är verkligen intressant. Det är genus, filosofi, historia, religion och litteratur i ett. Jag gillar det skarpt. Har haft föreläsningar och sedan jobbat hela långa dagen vilket var en mindre lyckad kombination. Kom hem klockan åtta och nu ska jag sova. Oh, det glamourösa livet jag lever.

Men i övrigt måste jag säga att kläderna verkligen gjorde min dag. När man känner sig prinsessfin känns allt mycket lättare. Det är lögn och evig osanning att det bara är insidan som räknas. Min utsida räknas också. Jag gillar den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer på “min utsida räknas också”

  1. Hejkon!
    Apropå Dina som du nämner där nere. Såg du på Mia o Klara i veckan? De var nog också inspirerade av Dina för den mörka tjejen satt med en cello och lång fladdrig klänning mitt ute på en väg…