family guy

image1275

Ikväll är familjekväll. Det är det bästa som finns. Jag är otroligt familjegrisig och gillar att hänga med dem nästan jämt. Jag har ätit renstek och blåberspaj, sett på Svensson och Svensson, Babben & Co samt varit på hundpromenad med mamma, Anna och Sixten. Promenader ska föredragsvis njutas i märkvärdiga skor som smäller och smackar, basker och hemstickade vantar. Tycker jag. Mormorsstövlarna fick jag idag överta från Anna. Scnällt värre!

Nu: Elda i spisen
Sedan: Läsa ut Njals Saga

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer på “family guy”

 1. Åh, jag blir alldeles nostalgisk av att höra att du läser Njals saga… Den läste vi också, plus att jag läste den med mina mentorbarn i vintras. Undrar när nån ska göra en film av den, den har ju actionscener så attd et räcker och blir över…

 2. Vad det låter mysigt! Jag är dock glad att jag bor i söder när jag förstår att det är rätt kallt hos dig. I kväll har vi (Gbg) haft 15 grader varmt. Jag var ute i tunn bomullskappa. Mössa och vantar är inte att tänka på ännu. 🙂

 3. Jag måste ändå få säga (lite pickalurvens) att du verkar vara den perfekt flickvännen! Den sortens tjej som man skulle vilja presenetra för sin familj och säöga “Det här är kvinnan jag älskar!”.

 4. Ika: ÅH, vad roligt! Jag läser den dessutom högt för min kille – han älskar den! Så sjuukt bra, filmatisering borde genomförast snarast!
  Cicci3: Hah, ojdå! Det var inte sååå kallt här. 8 grader igår. Men jag gillar att klä på mig. Hos mormor däremot är det snö!
  Olle: oj. Det här var den gulligaste kommentar jag fått tror jag. Vad glad jag blir! Du är rar

 5. Otroligt söt hund!
  Har läst här att du ska flytta till hus.. Du har inte lust att lägga ut bilder på det, låter så gulligt.. Speciellt när man själv sitter i en tvåa mitt i stan..