Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

21 kommentarer på “karameller i ögat”

 1. Du passar iaf i det! Min ögonfärg är lite svårare att smickra med stark ögonskugga…eller vad det nu är som gör att det ser knas ut på mig 😛

 2. du har väldigt fin hårfärg. är den äkta eller hur får man till en sådan färg. skulle själv vilja ha just den hårfärgen nämligen. 🙂

 3. KLara! tack raring :*
  Donnasandra: åh, det gör du nog med, det gäller bara att hitta den rätta nyansen !
  Anna-panna: tack kära du!
  frederik: Tack!
  rockandlife: TacK! Vad himla gölligt!
  Ina: åh, den är en urtvättad salongsfärg. på alla bilderna är hårfärgen några månader gammal och på väg att tvättas ur! det bästa sättet är bara att ta med en bild på mig till frisören tror jag 🙂 Lycka till!
  Evelina: Åh, tack, det är Nouba. Jag gillar deras skuggor skarpt!
  Vera: Tack 🙂 jag ser knappt något längre 🙂

 4. Wei wei wei. Jag har en kompis som också älskar färger runt ögonen sådär. Hon passar så bra i det. jag ser dock inte klok ut. Som om jag slagit mig. Och fått läskiga blåmärken. Men jag tycker att det är fint! Jättefint. 😀 Kramis puss

 5. Nejmen, här har jag inte varit på ett tag, men det är alltid lika roligt att komma tillbaka. Jättefint med ögonskugga. Kanske något jag ska köpa idag och muntra upp mig med i det dåliga vädret. Billigt och bra iallafall.

 6. Det är otroligt fiiiiint! Men när jag har haft färgade ser det inte alls så fint ut. Kan bero på att jag är kass på att sminka mej…har du nåt knep?!

 7. I Love your haircut.. I’ve quiet the same but do not manage to have the same effect! I’ll try the bigoudis (I don’t know how to say what you put on your head) and see what it will do.. 😉