Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

51 kommentarer på “Greetings from a better place”

 1. hej och hå. här snöar det. hade det inte vart trevligt om du kunnat packa ned alla dina läsare i en liten väska! men men … drömma duger, snart är det väl vår här hoppas jag. vad trevligt att du har det bra 🙂

 2. vad underbart skönt det ser ut! Förresten såg jag dig och Sixten på burken igår. Vad underbara ni var ihop 🙂

 3. Oh, Phi Phi är ju fantastiskt vackert. Jag var där innan tsunamin och då fanns det en galet bra livemusik-bar som hette Rolling Rock. Värd att kika in om den fortfarande finns kvar vill säga…

 4. hej, jag tycker du ska skriva om modetopparna aftonbladet har skrivit om. de bästa uppfinningarna för modet har tydligen rangordnats varav push up bh, hålla in magen trosor osv rankats på topplatser. hur crazy är inte det då? att mode för kvinnor handlar om att forma om kroppen till ngt annat. jag menar något alternativ som peppar tjejer att vara nöjda the way god made them borde väll ändå kunna klämmas fram. ja jag tänker att du skriver ju mkt om sånt därant ;)haha ja jag vet inte, man kanske inte får tippsa bloggare vad dom ska skriva om, det är ju inte dte bloggande går ut på kanske men men.

 5. Du är så värd att skämmas bort. Njut och vi tänker på dig och hoppas du snart kommer tillbaka med massor av vackra bilder och inspiration.

 6. Om du hade kommit två dagar tidigare till Phi Phi så hade vi kunnat dricka lassi tillsammans. Åkte hem igår till flera meter djupsnö. Det var snabba beslut, efter min mammas begravning så tyckte familjen att jag behövde semester så jag o Anders rymde, en dag senare var vi på väg. Inga nyheter, ingen mobil, ingen dator, bara sand, grönt vatten o bläckfisk tre gånger om dagen. Kom ihåg att snorkla, jag var inte så inne på det men lät mig övertygas ganska lätt. Längesen jag var så barnsligt glad, men man ska inte skratta med snorkel. Helande! “Solskydd är för fegisar” sa Anders. Gissa vilken färg han hade sen?

 7. Åh, vad härligt! Njut på, det är ni väl värda!

  Det finns en ny tövling nu på Ekoblogg där man kan vinna ett fint läderarmband från Burkina Faso, du kanske inte hinner eller vill tävla men några av dina läsare kanske vill? Finns under kategorin Tävlingar om inte annat!

  Må så gott och kramar i massor!

 8. såg att du pratade om Koh Lanta tidigare, vet inte om ni är där nånting, men om ni åker dit så måste jag tipsa om restaruangen Relax Bay. Ett helt underbart ställe, lite svårt att hitta, så ett tips är att åka tuck-tuck dit så ni vet att ni kommer rätt.
  Ett av världens vackraste platser enligt mig…
  Skaffa riktigt snygga fräknar nu och ha det gott, sen får du göra oss ännu mer avis med bilder är du är tillbaka!

 9. Jag tänkte, du sett väldigt “blek” ut och med tanke på mångas hysteri över att hellre vilja se brun ut (eller orangegula, som vissa blondinbellor..) så har du möjligen en mer individuell syn. Jag solar inte själv eftersom det inte finns nån mening med det.

  Men här stod det “jag redan brand”. Var det du som ville åka dit?
  Nån skrev att du skulle skaffa fräknar. Nej. Gör inte som andra säger, det kan dom göra åt sig själva i så fall.
  Fräknar kan ibland göra så att det ser “smutsigt” ut.

 10. Fiiina fina fräknar!

  Tack fresten… Nu har jag klivit ur garderoben haha!

  Njut av Thailand dubbelt så mkt som ni tänkte, för när ni kommer hem så kommer solen inte värma lika gott… Been there, done that nämligen

 11. Men hallå, du glömde något! Nämligen mig! tihi, jag hade kunnat åka i en resväska. Sverige är skit för tillfället. Det snöar i slutet på Mars och är kallt. Allt är upp och ner. Ni ser dock ut att ha det bra!

 12. coucou ma chérie, jaha ni ar pa koh phi phi dar var ju vi ocksa, jag tycket valdigt mycket den on, vi stannade dar i over en vecka om jag inte minns fel. Ha det underbart och sola lite for mig ocksa, for vadret i Aix est totalellement fou, det snoade i gar morse!
  bisous